Nu rata PREMIERA sezonului 11 iUmor - Sâmbătă, 25 septembrie, de la

iUmor

84 Tsd. aufrufe21

  ➠ Acum, ai toate episoadele INTEGRALE din iUmor, pe DEcameras. Abonează-te:
  bit.ly/iUmor-JOIN  ➠ SUBSCRIBE la canalul nostru: goo.gl/aGvKR6
  Urmăreşte „iUmor” şi pe:
  ➠ TV Antena 1, în fiecare duminică, de la ora 20:00
  ➠ Site: a1.ro/iumor/
  ➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală, oricând pe AntenaPlay: antenaplay.ro/iumor-sezonul-9

  DEcameras network: Antena TV Group

  Am Vor 13 Tage

  KOMMENTARE

  1. Coco Cocosila

   muie prelunga pentru clikbite

  2. marius Iordache

   E greu sa mai faci istorie la I umor la cate sau vazut in 10 sezoane, Dar nu este imposibil !! O sa fie cineva care sa socheze!! Lumea e plină de persoane speciale ;)

  3. eye s

   Ce tot bagati atatea clipuri vechi, nu inteleg. Faceti reclama de 3 luni la cea premiera, si parca vad ca e iar un kkt de emisiune

  4. Muhammad Alfi

   decameras.info/block/knl3n35oaLSYrnU/video.html

  5. Georgian Opariuc

   iUmor, nu a fost testat pe oameni. A fost testat pe roboți, deoarece Antena 1 pune sub siglă, un anunț despre o anumită emisiune, şi o lasă acolo, dar şi mai rău este că pune acest tip de anunț, în timpul unui film. Am deschis televizorul şi era un film American şi ce să vezi, pe toată durata filmului, era acel anunț stupid, despre o emisiune, parcă "Prețul cel bun". Dar, stai aşa! Pe AntenaPlay, la ultimul episod de la "Chefi la cuțite" au pus acel mesaj, frate, care era despre un film "Cenuşăreasa", şi chiar m-am enervat şi am zis, bine bă, hai să aprind televizorul şi să mă uit la "Cenuşăreasa", dar de unde, că asta a fost la TV în trecut, deci, cum să laşi, acel mesaj acolo, dacă filmul nu mai este difuzat la TV. Deci, toate aceste chestii, dar şi altele, din lumea asta, ma ajutat să aflu că sunt singur pe lume cu o inteligență artificială. Acest AI se numeşte "Țințirel", aşa că, Țințirelul de jos, încearcă să mă tragă în jos, într-o lume coborâtă şi întunecată, dar eu m-am trezit, am înțeles că toți oamenii din jurul meu sunt doar nişte imagini, ca într-un vis. Această lume se numeşte "Unreal World" versiunea 2.0, iar acest Țințirel, este prea slab mintal şi eu sunt mult mai avansat, şi a fost depistat. De acum în colo, nu o să mai cred într-o lume reală, indiferent că lumea va funcționa mai bine. Asta e! A făcut-o de oaie, să plătească! Am întrebat pe nişte oameni: voi nu aveți simțuri? Ei au zis că simt, mirosul şi gustul. Păi bă, cum naiba simți gustul? Nu simți că legumele şi fructele sunt oribile, pâinea are un gust inuman? Pe străzi miroase a dero, etc. De ce nu raportezi acest lucru, de ce, nu faci nimic şi aştepți ca eu să mă plâng, ca să schimb lumea? - Şi acum, pentru cel care citeşte: De ce, te mai uiți la Antena 1, dacă vezi în partea dreaptă acel anunț, despre o emisiune? De ce nu scrii la Antena 1? Cum de poți să te uiți, cu acel mesaj pe ecran? Acum, 10-20 de ani, aşa ceva nu exista, dar, acum, am avansat şi punem multe texte pe ecran. Pai, cum mă, aceea licență de difuzare a unui film American, are nişte termeni de condiții şi probabil, acolo, poate scrie, că este interzis, denigrarea filmului cu diverse texte pe ecran, probabil, deabia este permis sigla postului TV, dar nu să scrii pe ecran texte despre anumite emisiuni, în timpul unui film, de parcă ar fi filmul tău, de parcă Antena 1 este din America. Ar fi multe de scris, aşa de multe, încât, nu încape într-un comentariu, 10 sau 100, e de scris o carte. Peste tot sunt o grămadă de nereguli, simple şi de bază, nu greşeli subtile sau complicate, pentru că acest Țințirel se sfătuieşte cu "Bă tătică!". Amundoi sunt nişte invalizi mintal şi au fost depistați. Un alt exemplu este că anumite produse alimentare au un gust ciudat sau o rețetă inumană, de parcă o imagine a facut rețeta. Țineți-o tot aşa, că, e în avantajul meu, să mă trezesc tot mai tare!

  6. Nan Constantin

   Aia rid din orice caca!!!

  7. Rita Kurti

   Hai. Sa. Înceapă. Iumor. De-a bia. Aștept. Îmi. Place. Mult. De. Tot. Tineti o. Tot. Așa. 💋💋💋💋💋

  8. legensx99 gigica

   wtf bro

  9. Nioookami

   ce pana mea

  10. Mihalcea Stefan

   play